19 februari 2007

A doll's house

't Is toch te gek hé; hoe ouder ik word hoe meer babyspullen in ons huis komen. Een babystoel, een kussen om de luiers te verversen en ja, we hebben de natte doekjes al klaarliggen voor het schoonvegen van hun poep.



Onze nieuwste oogappel heeft haar eigen spullen klaarstaan voor als ze langskomt. La petite princesse est arrivée en al haar hebben en houden staat klaar om het haar zo leuk mogelijk te maken.

Het andere princesje (iets groter en een paar jaar ouder) heeft al een hele grote doos vol met spulletjes waar haar papa destijds het huis mee onveilig maakte. Hij was toen ongeveer 5 jaar en het heeft een hele tijd geduurd alvorens hij het inruilde voor boeken.

In de mand met pluchen beertjes en andere knuffels zitten nog sommige jarige exemplaren bij waaraan hun ouders nog urenlang aan gezeverd hebben. Het kleintje mag die taak nu overnemen.

Als ze groot zijn zal opa het hun eens vertellen, zie!

5 reacties:

Op 19 februari, 2007 , Blogger Tine zei...

hihi jaja, levens beginnen en eindeigen in pampers :D laat dat kussen nog maar een tijdje liggen ;) *gniffel* grapje he :o

 
Op 22 februari, 2007 , Anonymous Anoniem zei...

Tine je neemt me de woorden uit de mond ;-)

 
Op 22 februari, 2007 , Anonymous Anoniem zei...

Haha, leuk...al ons prutske haar spullen bij oma en opa! Maar je bent de rest van het huis en accessoires vergeten :relaxstoeltje, buggy, oma en opa die popelen om het prinsesje de lucht in te gooien en een ontwapenende lach te ontvangen...om nog te zwijgen van de tuin waar zoveel plaats is voor een schommel (en een zwembad met hartjes?)

 
Op 23 februari, 2007 , Blogger Bad, Mean, Ugly zei...

tine: het kussen is daarvoor eigenlijk een beetje te klein hoor....

Tine: lagen die echt ook in jouw mond?!?

tine's allebei: F O E I !!!!

anonymus: een zwembad met hartjes? Da's al een heeeele ouwe hoor :)

 
Op 24 februari, 2007 , Anonymous Anoniem zei...

Toch niks mooiers dan kindertjes...

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage