13 februari 2006

Raak!


Morgen is het dé dag der feestdagen. Wat het feest van àlle dagen zou moeten zijn wordt samengebald in één dag: Lievekensdag.

De reklameblaadjes staan bol van de rode lingeriesetjes. Is lievekensdag de dag van de propere onderbroekjes?
Bloemisten vinden een bloemetje een absolute must. Natuurlijk vinden zij dat! En ga vooral niet zelf een bloemetje plukken!
Parfumerieën vinden dat zij/hij beslist naar een of ander sjieke naam moet geuren. Ruikt zij/hij anders niet lekker? Bovendien, lekker gewassen en dicht bijeen...wat is daar mis mee?
Restaurantjes pakken uit met beetjes, drankjes en sfeertjes die vanalles zouden moeten bevorderen. Voor een verliefdenprijsje! Ze moesten eens bij ons aan tafel komen zitten! Alle dagen!

Het zal jullie wel duidelijk zijn. Wij hebben het niet zo begrepen op de amoureuze hoogdag. Om eerlijk te zijn: we moeten er minzaam om glimlachen. Dat is oneerbiedig voor diegenen die zich tooien met rode lingerie, die een bloemetje op het hoofdkussen leggen en die je al vanaf de badkamer ruikt aankomen. Nos excuses, les amoureux.... maar verliefden die elkaar kunnen opvreten van verliefdheid zullen er toch van lusten. Die blijven niet op hun honger zitten.

Laat ons en hen maar doen. Zolang cupido's ons en hen, en niet elkaar raken met hun pijlen is alles dik in orde.
En neen, we zijn géén kniesoren. We zijn anders-verliefden!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage