23 juli 2008

Démolir le tour de Jenga

Ik zit, samen met deze dame, en nog enkele vrienden en toevallige franse babbelaars in een praatgroepje die gewoon wat Frans willen praten. Ongeacht het niveau, kunde of kennis. Het maakt niet uit, als je maar Frans wilt praten.
Soms brengen ze ook wel iets mee, bv. een cake salée of een flesje wijn. Gisteren had iemand een gebotteld schatje bij en we konden er niet vanaf blijven. Omdat we lang daarvoor al apéritief en een flesje bij het eten hadden geproefd bleven de gevolgen niet uit.
Van 't een kwam 't ander en het praten ging alsmaar vlotter, vrijer en blijer én we hebben véél bijgeleerd. Een Jenga toren slopen volgens de regels bijvoorbeeld.




Wreed plezant. Volgende keer ('t is ééns per maand, de vierde dinsdagavond) opnieuw van dat, maar dan toch beter met minder wijn...


Wees welgekomen als je je meldt bij haar.

2 reacties:

Op 24 juli, 2008 , Blogger dorien zei...

Twas leuk ja :-) Staan de foto's ook ergens online voor op de Franse babbelavond-blog (http://fransebabbelavond.wordpress.com)?
PS Nog steeds onder invloed? Tis niet Jenka, niet Janka, maar JENGA :-) Haha!
A la prochaine

 
Op 02 augustus, 2008 , Anonymous Anoniem zei...

bonsoir, het spelletje was inderdaad een heel leuk idee en eigenlijk de woordenthemas ook : vooral die van AMOUR en MA MAISON waren wel grappig... ik vond het leuk aan dat avondje deel te nemen...hopelijk tot de volgende keer, tenminste als er foetelaars die elke dag frans spreken er bij mogen zijn !!!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage